2015. július 29., szerda

Byun Baekhyun szerelemébresztő kommandói - II. felvonás

 - Majd én! - kapta fel a kezét talán túl lelkesen is Baekhyun, mire a többiek értetlenül néztek rá.
- Biztos vagy te ebben? - pislogott Suho döbbenten. Az a Baekhyun, akit ismert, előbb mond le a kedvenc szemceruzájáról, minthogy önként és dalolva elmosogasson.
- Persze! - vigyorgott teli szájjal.
Fejben már ezernyi terv körvonalazódott benne.
A mosogatás közben véletlen összeér a kezük. Egyszerre nyúlnak egy tányérért, és akkor végre Chanyeolon is végigszalad az a ravasz kis bizsergés... esetleg véletlenül, és teljesen véletlenül megcsapja a... - ahh már a gondolatba is belepirult...
Gyorsan megrázta kobakját, hogy kitisztuljanak gondolatai, de fejében még mindig az a kép játszott, ahogy Chanyeol formás hátsójára csap a konyharuhával. Milyen szép is lenne...
- Hát rendben... -egyezett végül bele a leader. Igazából hidegen hagyta a mosogatás kérdése, egész egyszerűen nem akart reggel egy romhalmaz kinézetű konyhával találkozni.
Lassan szállingózott ki mindenki a konyhából, és mire Baek magához tért már kettesben álltak ott. Kedves mosolyt villantott Chanyeol felé, aki viszonozta.
- Köszi, hogy megcsinálod helyettem, igazán kedves tőled – vigyorgott a magas, majd felkapta a telefonját és eltűnt mint a kámfor.
- Mi van? - pislogott Baekhyun mikor egyedül maradt a konyhába. Kellett pár másodperc mire leesett neki, hogy bizony alaposan melléfogott. - ne mááááááár... - nyafogott.
Az edényhalomra pillantott, majd Chanyeol hűlt helyére.
Nekik most ott kellene állniuk a mosogató előtt, édes kis semmiségekről beszélgetni, miközben lopva a másikat figyelnék! Aztán a hangulat megváltozna, ahogy ő egy egészen kicsit közelebb araszolna, és... és... És nem egyedül kellene mosogatnia!
Toporzékolva nyúlt az első mocskos tányér után, és halkan szitkozódva engedte meg a vizet. Magában szépen és cifrán megfogalmazva küldte melegebb éghajlatra a gyagyás magas alakot.


2 megjegyzés:

  1. Szia!:) Nagyon teyszik ez a fici, es az irasmodod is *~* Ugye lesz folytatasa? Mar nagyon varom!:3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:)
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett :) Valamikor biztosan lesz folytatása.
      Köszi, hogy írtál ^^

      Törlés