2016. augusztus 16., kedd

Észveszejtő - 13. fejezet



Hamar rájöttem, hogy Chanyeol mellett lenni párként és barátként teljesen mást jelent. Apróságok különböztek csak – a tényleges érintkezéseinken kívül – de hamar szembetűntek, hisz hozzá voltam szokva figyelméhez.

Amikor a pasija vagy mije voltam, nem volt olyan, hogy ne reagált volna egy üzenetemre, mostanság megesett, hogy egy napig nem írt, és később sem reagált rá csak témát váltva beszélt valami teljesen másról. Ezidáig nem lettem lekoptatva vagy elhanyagolva, ellenben a felajánlott találkozásink kilencven százaléka azzal végződött, hogy nem ért rá, ő pedig szinte nem is kínált lehetőséget.
Épp ezért rettentő furcsán éreztem magam, amikor kedden a lazulós biliárdozásunk egy teljesen más formát mutatott ölteni. Mégpedig tök ismeretlen haverjaival. Egyedül Luhant ismertem de ő meg olyan földön túli mámorban csimpaszkodott az első fél órában Chanyeolon, hogy észre sem vett. Aztán, ahogy elkezdődött a játék már az én jelenlétem is feltűnt nekik – vették a fáradtságot, hogy bemutassanak a többieknek – és csapatba osztottak minket. Legszívesebben fejbe basztam volna, hogy szeva, de addigra váltott és mellém állt, velem dumált és én voltam központjában figyelmének. Akkor jól éreztem magam, elbeszélgettünk mindenféléről, jókedvűen nevettem a többieknek tett megjegyzéseim, teljesen más volt, mint előtte mondjuk fél órával.
De úgy tűnt Chanyeol fejében szakaszok vannak. Egy ilyen, egy olyan...
A játék után én le akartam lépni, mondván holnap iskola, de hirtelenjében mindenki marasztalni kezdett, és a csendes iszogatás átcsapott egy buliba egy számomra teljesen ismeretlen helyen. És itt kezdődött ám az igazi tortúra...

A fülledt meleg az arcomba csapott, nem éreztem magam a buli részének, igazából egy az egyben szarul éreztem magam. Nem voltam kislány, hogy egyedül ne találjam fel magam, de sose vágtam bele felkészületlenül az éjszakába. Ellenben most nem éreztem magam jól a bőrömben, másképp öltöztem volna ha erről tudok, és megfordult volna a fejemben, hogy elhívom Jongint. Hozzá illett ez az egész, biztosan ismerte ha másképp nem, névről a helyet. De nem volt itt Jongin, nem voltam bulihoz öltözve, és a fal mellett álldogáltam egy üveg sörrel... tök egyedül. És ez baszta igazán a csőrömet.
Chanyeol fűt és fát megígért, csak azért, hogy eljöjjek, ám ő volt az első, aki – nem viccelek – öt perc alatt felszívódott. Én pedig kezdtem baromi ideges lenni, így hajnali kettő tájékán. A telefonom lemerült, aksi nem volt nálam, hol is lett volna? Még pénzem is alig volt, a kártyámat meg otthon hagytam, mert egy billiárdhoz minek? Szóval nem tudtam hol vagyok, hány óra van pontosan, és hogyan jutok haza. Na meg miből... Pár sörre, meg rövidre még volt nálam won, de egy nagyobb taxiútra nem futotta volna már, szóval csak meredtem előre és reméltem valakit megtalálok. Végül Luhan lett a szerencsés.
Leszartam, hogy épp egy pasi szájában volt, erővel húztam magam után egy kicsit csendesebb helyre, mert máshol nem értettem egy szavát sem.
- Hol van Chanyeol?- estem neki rögtön, de már ekkor sejtettem, hogy nem fogok vele sokra jutni. Ködös tekintettel meredt rám, végig számat fixírozta, amit kifejezetten nem jó jelnek tartottam.
- Nem'tom. Egy húsz perce a másik teremben volt.
- Másik terem? - vontam fel a szemöldököm, mert én keresztül kasul bejártam, mindent de itt csak egy kibaszott nagy tér volt.
- Ja. Ott van az igazi buli, ez lagymatag, de a srác ilyen zenére akart táncolni.
- Nincs másik terem – ráztam a fejem.
- Istenem de egy fasz vagy te Byun... - sóhajtott lemondóan, merőben más volt, mint pár perccel ezelőtt. - A faszom se érti mit eszik Chanyeol egy ilyen nyomiban, mint te... - morogta még orra alatt de tökéletesen hallottam, bár volt egy olyan érzésem, hogy nem akarta véka alá rejteni szavait.
- Problémád van? - néztem rá idegesen, mert már elegem volt mindenből.
- Ugyan dehogy, mi bajom lehetne egy olyan cuki sráccal, mint te? - paskolta meg az arcom. Igazából döbbenetes volt ez az alak. Mármint mindig is sejtettem, hogy nem olyan ártatlan őzike tekintetű az igazi Luhan, mint amilyen néha, de ez... na ilyen szemét alakra azért nem számítottam. - Gyere, megmutatom a másik termet – nyúlt kezem után, de elrántottam csuklóm.
Szó nélkül hagytam minden megjegyzését és csak némán követtem és legnagyobb döbbenetemre tényleg volt egy másik terem is. Bár a faszom gondolta, hogy a mosdó folyosóján túl a vigyázz veszély feliratú ajtót, csak úgy random kinyithatja bárki... Utáltam ezt a helyet.
A terembe sokkal jobban szólt a zene, az egész helység vibrált, szinte egy emberként vonaglott a tömeg, ami egy pillanatra engem is elkábított. Varázslatos volt, olyan mintha a sok apróság egy nagy dolgot tett volna ki, a sok ember egy nagy egészet alkotott volna.
Luhan ügyesen verekedte át magát a tömegen, mintha tudta volna mindenkiről, hogy mikor merre mozdul, bezzeg én nem jártam ilyen jól. Tucatnyi ütés ért, valaki az arcomba könyökölt és legalább három benga állat taposta le a lábam. Nagyjából itt untam meg és váltottam taktikát, vagyis löktem mindenkit, aki csak az aurám közelébe került. Sokkal kényelmesebb volt az utolsó pár méter így.
- Na mizu? - ölelte át a vállam Chanyeol a semmiből feltűnve és próbált bevonni a tömegbe de én makacsul ellent álltam.
- Hol a picsába voltál?
- Itt, szerinted hol máshol? - röhögött képen.
- Hol van a közelbe buszmegálló? Vagy bármi? - Na itt megtorpant egy pillanatra, láttam rajta, hogy gondolkozott, és rakosgatta a kirakós darabokat a fejében, majd megrázta kobakját.
- Menni akarsz?
- Jönni se akartam cseszd meg! - mordultam fel, de megint csak egy kiröhögést kaptam.
- Maradj egy picit aztán hazakísérlek, negyed óra jó? Még beszélnem kell valakivel.
Nem tetszett az ötlet, marhára nem, de úgy voltam vele, hogy inkább negyed óra itt biztos támponttal, hogy hogyan jutok haza, mint lelépés most a bizonytalanságba. Fintorral bólintottam ajánlatára, és a következő pillanatban már csak a tömeg volt körülöttem. Még Luhan is eltűnt...

Egy lány állt nekem háttal és lelkesen vonaglott a zenére, míg én vállára rakva a fejem kémleltem a tömeget. Akkor elegyedtem vele szóba, haha jó vicc, megkérdeztem az időt csak, amikor Chanyeol lelépett, ő pedig ezt egyenesen felszedése kísérletnek vette, szóval jobb híján hagytam, hogy kitáncolja velem magát. Csak épp lassan háromnegyed órája voltam vele.
- Hé Baek, mi lépünk! - kapott el Luhan, mire értetlenül néztem rá. - Jó szórakoz...
- Hol van Chanyeol?
- Kábé húsz perce lelépett egy sráccal... ja azt üzeni, hogy bocs, de ez most nem jött össze.
- Mi van?
- Lelépett egy sráccal és üzeni, hogy...
- Értettem elsőre is – vesztettem el a türelmemet.
- Szóval mi is lépünk, jó legyél – hagyott ott én meg szótlanul bámultam, ahogy szépen kiszambáztak a tömegből.
Ennyit róluk.
- Nincs kedved feljönni hozzám? - kapott karom után a lány, de csak pár laza mozdulattal leráztam magamról.

Péntekig eszébe se jutottam Chanyeolnak. Szerdán ugyan írt egy üzenetet, de nem érdekelt, nem tetszett a viselkedése, nem akartam vele lenni, vagy beszélni, így igazán meglepett, amikor kilépve az egyetemről, hirtelen megragadta a karom és maga után rángatott.
- Baszódj meg Baek, azt hittem valami bajod lett a bulin – esett nekem kissé dühösen, míg én csak felvont szemöldökkel meredtem rá. Nem akartam válaszra méltatni, egyetlenegy levegővételt sem szándékoztam rá pazarolni, ám akármerre próbáltam kikerülni nem engedett el. Pár perc néma tusa után keményen lökött a falhoz és tipikus elbaszott helyzetbe kényszerítve szorított maga elé. - Mi lenne ha válaszolnál? Aggódtam!
- Ebben biztos vagyok... Elvégre olyan nagyon jó barátok vagyunk – gúnyolódtam.
- Mi bajod van?
- Ha azt jelenti a barátodnak lenni, amit az akármink után produkáltál inkább beszélni sem akarok veled.
- Neked semmi sem jó, nem igaz Baekhyun? Ha meg akarlak szerezni behúzod a kéziféket, ha visszalépek csimpaszkodsz, azt se tudod, mit akarsz de arra baromira rá vagy állva, rosszabb vagy, mint egy csaj komolyan!
Szavaiból csöpögött a gúny, hirtelenjében megfagyott köztünk a levegő. Nem tudtam megérteni mi a fene volt ez, igazán már nem is akartam. Ez a kis idő vele ezerszer szarabb volt, mint amikor igazából együtt voltunk.
- Baszódj meg Chanyeol... - sóhajtottam lemondóan, és ellöktem magamtól.
- Basszus Baek, várj!
Hát naná, hogy nem vártam.

Kedden este közöltem tanárommal óra előtt, hogy vagy ad másik feladatot vagy meghúz, mert nincs az az isten, hogy én erre képes legyek. Végigsimított kétszer a fejemen, elmormogott egy ne add fel Byunt majd kicsukott a teremből.
Így lógtam el az első választott órámat. A tanár nem volt hajlandó beengedni a terembe. Ácsorogtam előtte pár percet majd elengedtem a dolgot és Sehun munkahelye felé vettem az irányt. A buszon írtam neki egy üzenetet, megejtve azt az apró infót, hogy megyek és várjon meg, majd végig üvöltő zenével a fülemben utaztam.
Volt bennem némi rossz érzés, valami zsigerből szólt bennem, hogy én nem akarok oda menni, de nem hallgattam magamra, minek is tettem volna? Annyiszor csalt már félre a megérzésem, hogy már értelme sem lett volna számot tenni róla.
Derült volt az ég, már halványan ragyogó csillagokkal, ritka tiszta éjszaka elé néztünk, hisz a fényárban Szöul közepén sosem lehetett ennyi kis gyöngyszemet látni. Most mégis tucatnyi gyémántként ragyogtak a végtelen feketébe, én pedig olyan aprónak és elveszettnek éreztem magam, mint még sosem. Elhallgattattam a kedvenc számomat, zsebre vágtam a telefonomat és a város zajaiba feledkezve fordultam balra egy omladozó téglafal mellett. Aztán megtorpantam.
Luhan...
Gyűlöltem az ármánykodást és osonást, a másik háta mögött cselekvést, ám Sehun komoly tekintete és kissé meggyötört profilja olyan dolgokra késztettek, amiket megvetek. Halkan osontam közelebb, lépésről, lépésre, a szívem torkomban dobogott, aztán elért hozzám Luhan hangja.
- Nem így akartam...
- Mit csináltál pontosan Lu... mostanában olyan fura vagy.
- Én csak szeretem őt, és Baekhyun nem érdemli meg. Chanyeol pedig nem veszi észre, hogy velem sokkal jobban járna! Miért nem engem szeret?
- Mit csináltál tulajdonképpen?
- Semmi rosszat, de bűntudatom van... a buliba én direkt hagytam el Baekhyunt és... én mondtam Chanyeolnak, hogy majd elkísérjük de otthagytam őt, mert mérges voltam. Minek nyomul egy csajjal, ha ott van Chanyeol? Nem tudom megérteni ezt Sehun! De ezt ne mondd el nekik!
Sehun hallgatott kicsit, míg én már csak arra sem vettem a fáradtságot, hogy elrejtőzzek, majd párat bólintott.
- Köszönöm. Ha te nem lennél én már megőrültem volna – ölelte meg egy pillanatra.
- Nem mondom el Baekhyunnak de...
- Hogy a jó kurva élet baszná meg az eget, hogy ilyen jó fej emberekkel vagyok körülvéve. Kösz Sehun neked is... örülök, hogy te vagy a legjobb barátom.
- Baekhyun...
Sehun hangjából a figyelmeztető élt hallottam ki, hogy gondolkodjam mielőtt cselekszem, de Luhan ellenben félve nézett rám.
- Annyira örülök, hogy keresztbe tenni mindenki tud, még a nevemet is mindenki olyan hanglejtéssel tudja kiejteni mintha minden szarság csak az én hibám lenne. Hát basszátok meg!
- Luhan majd beszélünk – lökte el Sehun az őzikét, aki pár bamba pislogás után vette a lapot és elment. - Mi bajod van?
- Mióta tudod, hogy szerelmes Chanyeolba?
- Az eleje óta.
- És esetleg nem mondtad volna el?
- Te se mondtad el, hogy mi volt vele. Miért teregettem volna ki valaki titkát, aki megbízott bennem?
- Talán mert a legjobb barátomnak mondod magad?
- Ne hisztizz feleslegesen Baekhyun, úgy viselkedsz, mint egy gyerek. Amúgy is miért nem vagy órán?
- Mert a tanár kirakott. Üzenem Hyunéknak, hogy ma nem alszom otthon.
- Baekhyun!
Ki tudja hanyadszorra vettem már fel a nyúlcipőt, hogy megússzak egy beszélgetést, amihez semmi kedvem nem volt.

Mikor hazamentem állt a bál otthon, Sehun ordibált – Sehun, aki baszik rá mindenre! - Kyungsoo a nappaliba meredt előre sötét tekintettel és egy tök idegen srác állt a falnál egy hatalmas táskával.
- Kérlek Jun! Kirakták őt a koliból, mert valami nem volt rendben és nem jutott más eszembe, én nem hittem volna, hogy...
Sehun vágott Eunji szavába, és igazából fel sem tűnt senkinek a jelenlétem egy ideig.
- Baekhyun! Na végre! Szavazás. Ő itt Kim Minseok, orvostanhallgató a Központba jár, és épp ma baszták ki a másik koliból, ami sajnálatos, és részemről egy-két éjszakát maradhat, de Hyung azt akarja Eunjival... - csak az nem érezte ki Sehun hangjából a célzást, aki süket volt –, hogy ide költözhessen és maradhasson is év végéig!
- Mi van? - zavarodtam össze.
- Ugye? Ennek semmi értelme!
Nem válaszoltam mert én valahol egész máshol voltam leragadva. Mégpedig a srác nevénél. Valahonnan annyira ismerős volt... tuti hallottam már, de mikor? És kitől? És miért?
- Késő este van – sóhajtottam. - Szemét lennél ha mára kibasznád, ott a kanapé, holnap nincs iskola, még csak zavarni se zavarna – vetettem ellent Sehunnak puszta dacból, hisz még mindig mérges voltam rá. Más esetben szinte biztosan Minseok ellen szavaztam volna, de most... Oké pár éjszakára persze maradhatott volna, de a hosszú táv ellen biztosan ellenkeztem volna. Bár ahogy végig néztem rajta már nem voltam olyan magabiztos ebben. Szimpatikusnak tűnt. - Gondolom Hyung téged nem zavar.
- Dehogy.
- Akkor mi lenne ha a mi szobánkba betolnánk azt a kényelmes kis pótágyat és probléma megoldva. Csinálok helyet a szekrényembe, amúgy sincs olyan sok cuccom, és legalább a rezsi is kevesebb lenne. Szavazás? - vetettem fel, mire már mindenki elgondolkodott.
- Most ezt csak a tegnap miatt csinálod, ugye?
- Nem vagyok annyira gerinctelen, hogy egy idegen srácot használjak fel támadásként. Felbaszott ja, Eunji se csinálta jól igaz, de nézz már rá. Ha te szarba lennél, hogy éreznéd magad, egy olyan alakkal szemben, mint amilyen te vagy ebben a pillanatban?
-Jó. Bocs Minseok, csak épp egy kissé balhés pillanatban érkeztél – fordult a narancs hajú alak felé, aki eddig szótlanul meredt rám. - Nem veled van bajom, pár nap semmi gondot nem okoz és ha kijövünk engem nem zavar a dolog.
- Kyungsoo? - pillantott rá Hyung, mire vállat vont.
- Ha a mi szobánk a mi szobánk és beszéltek a kolifelelőssel nekem se gond.
- Remek – sóhajtottam és végre ledobtam cipőimet. - Byun Baekhyun, ideiglenes vagy új szobatárs – hajoltam meg a srác előtt, majd tovább is vonultam a szobába.
Még mindig nem rémlett honnan ismerős a srác nevem, de első ránézésre szimpatikus volt.


10 megjegyzés:

  1. Kedves Liti! Nemrég kezdtem el olvasni a történetedet és az egyik kedvencemmé. Imádom ahogy fogalmazol, ahogy szépen leírod főszereplőnk lelkivilágát. A "Luhan szerelmes Chan-ba" részt már sejtettem, de nem gondoltam volna, hogy így otthagyja. A vége meg egyenesen kiakaszt, már automatikusan mentem volna a következő részre. Remélem, hamar kész leszel az új résszel. További jó írást. :)
    Dana

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dana :)
      Elmondhatatlanul örülök annak, amit írtál és nem tudom eléggé megköszönni. Igen azt hiszem Luhan érzései sejthetők voltak és nem okoztak nagy meglepetést, talán csak a viselkedése emiatt, ami valami újdonság volt. Igyekszem a történettel, csak szegény elég döcögősen megy, de mindent megteszek a cél érdekében, szóval hamarosan lesz folytatás. Remélem tetszeni fog. Köszönöm, hogy írtál, azt is, hogy rám találtál :))
      Liti ^^

      Törlés
  2. Szia! :) Végre-valahára ide is értem, írok is, remélem, nem kapcsolnak szét, ha az előző fejezethez nem is sikerült, amiért most bocsánatot kérek - úgy örültem, mikor újra hoztál fejezetet, úgy hiányzott már, és úgy is féltem, hogy esetleg megeshet, már nem folytatod.

    Jaj, ah, nem tudom, mit is mondjak erről az újfajta kapcsolatról. Tulajdonképpen örülök neki, azt hiszem, bár ezzel talán egyedül vagyok; sajnáltam, ahogy Baekhyun szenvedett, idegesített is, ahogy viselkedett - ahogy ő is, meg Chanyeol. De mégis... Látod ezt? :D Halvány gőzöm sincs, mit gondoljak, minek szurkoljak. Az elején... Itt a fejezet elején, lehet, nem fájdalom volt, de nekem úgy érzett, ahogy Baekhyun azon elmélkedett, Chanyeol újabban már alig keresi... Én borzasztó féltékeny lennék, akkor is, ha én dobom ki a srácot; de én szörnyű vagyok, tudom ám. Baekhyun meg... Jobb lesz, ha szépen őt is elkezdi zavarni a dolog! Nem mehet ez így tovább.
    (Amikor megláttam Minseok képét amúgy :o hát az elején le sem esett semmi, de ó!)
    Az a buli rettenetesen hangzott, mondjuk én nem is szeretem a partikat, főleg nem ilyen hülye klubokban, csak a kisebb, romos helyeken... Na ez nem úgy festett elém, és mikor egyedül hagyták szegény Baekhyunt- hiába nem zavarta őt annyira nagyon -, olyan rémes érzés kerített hatalmába... Már én lettem rosszul, szörnyű az ilyen, főleg úgy, nem is akart elmenni, Chanyeol csak úgy elrángatta.
    Jaj hát, és Chanyeol is, eléggé felhúz... Az előző fejezetben is úgy voltam már, legszívesebben kitekerném a nyakát, most meg valahogy méginkább. És még ő szidja le Baekhyunt, hogy aggódott érte? Na szép. Szép, mondhatom.
    Gondolkoztam már rajta, Lu vajon szerelmes-e Chanyeolba, de én eddig azon az állásponton voltam, hogy tudomisén, közben Sehunnal is, meg mindenkivel kavar... Igazából meg tudom érteni, hogy így viselkedik, de most eléggé unszimpatikussá vált számomra.
    És jaj, a legjobb... Megjelent Minseok, a kedvenc karakterem bárhol, még egy csöppent sem szerepelt, és máris úgy szeretem :D Édesem. Remélem, nem hoz sok bonyodalmat... Bár lehet, érdekes lenne.
    Kérlek, hozd hamar a következő fejezetet! Nem tudom, mikor lesz legkorábban megint netem, de biztos, rögtön ide jövök majd! ❤

    Khiska

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :))
      Rettenetesen sajnálom, hogy ennyi időre eltűntem, és még válaszolni sem válaszoltam :/
      Ugyan semmi gond ha nem írsz, te mindig itt vagy nekem <3

      Megértelek, elég kusza talán ez az egész még, és igen úgy tűnik tényleg nem volt nyerő a párosuk. Bár örülök, hogy számodra Chanyeol is idegesítő, ez megnyugtat. Szerintem ez tökéletes, örülök, hogy nem az van benned, hogy jaj Baekyeol mert az milyen cuki, mert minden volt a kapcsolatuk, csak úgy igazán boldog nem.
      Igen az elején Baekhyun maga sem értette mit érez, de benne volt a hiány, azért, hogy megszűnt a különlegessége Chanyeol szemében. Nem vagy vele egyedül én is féltékeny lennék a helyébe, szóval akkor már ketten vagyunk szörnyűek. Zavarja őt, csak még nem ébredt rá a dolgokra, bár én már haladásnak érzem szegénykémet, még ha mindig borzalmas is.
      Minseokra te vettél rá, bár erről biztos nem tudsz, ráadásul el is felejtettem felvezetni szegénykémet rendesen, de már beleéltem magam, hogy lesz szóval marad :D
      Megértem én sem vagyok olyan nagyon bulis, bár néha szeretem őket. Igazából ezt szántam Chanyeol azon személyiségének, amitől óvták Baekhyunt. Örülök, hogy ellenszenves lett azért Chanyeol, és megérted Baek helyzetét.
      Luhant imádom amúgy, de itt tényleg egy majom karakter, igazából, az ő és Chanyeol kapcsolatát kis átalakítással az életből vettem. Igen persze, érthető, de mégis olyan unszimpatikus némelyik cselekedete.
      Minseok jött és marad, bár tényleg kissé hirtelen >< De lesz szerepe, nem is kevés, és reménykedem abban, hogy ő lesz az, akit végig kedvelni fogsz. Számomra édes karaktere van a fejemben. Bonyodalmakat szerintem hoz, még ha aprókat is de hatásosokat.
      Azt hiszem kudarcot vallottam, hisz még válaszolni sem tudtam neked, ne haragudj :( Köszönöm szépen, hogy írtál, és mindig itt vagy nekem <3

      Liti

      Törlés
  3. Szia Liti!
    Nem számítottam arra, hogy az lesz Baekhyun és Chanyeol kapcsolatából, amit olvastunk. Kicsit felhúztam magam Chan viselkedésén. De az, hogy igazából Luhan a felelős érte az jobban idegesít. x-( Eddig se volt valami nagyon szimpi, de most kifejezetten lecsapnám. Hát menjen már a francba a viszonzatlan Chan iránt érzett akármilyével. Jelenleg úgy vagyok vele, hogy nem fogom a szívembe zárni, bármit is tesz majd ezután. :-(
    Minseok...új lakótárs, kicsit zavaros volt nekem ez a jelenet, de biztos még félálomban vagyok. Hm vajon Baeknek honnan ismerős a neve? Nekem most nem ugrik be, hogy olvastam volna róla az eddigi részekben. Na majd kiderül. Várom a kövit. ^^
    Köszönöm, hogy olvashattam. Pusz
    Ditta <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Ditta :))
      Örülök, hogy sikerült „meglepetést” okoznom, és annak is – bár ez lehet meglepő –, hogy Chanyeol felidegesített. Úgy érzem Luhan tényleg elvágta magát nálad, amit sajnálok is, meg is, de hát nem lehet mindenki mindig jó, azért reméle nm ástad el őt egy életre ^^
      Bevallom nem véletlen lett zavaros, hisz elbakiztam őt elég alaposan, amiért fogom is a fejem már egy jó ideje, hogy ilyen buta voltam. Ráadásul hirtelen felindulás volt és nem túl jól megírt, szóval mondhatom, hogy az én lelkemen szárad a jelenet kuszasága.
      Remélem nem fogsz csalódni később, köszönöm, hogy írtál és bocsánat a késői válaszért <3

      Liti ^^

      Törlés
  4. Na, mostantól számíthatsz rám, összeszedtem magam, most már csak gyorsabban kell hoznod a részeket:D Adjad neki rendesen, ne kímélj minket!

    Azt hiszem én vagyok az egyetlen, aki imádja Chanyeol karakterét hahahaha. Én már alig vártam hogy végre köcsög legyen, habár szerintem egyáltalán nem volt annyira seggfej, amennyire kellett volna, hogy legyen. Igen, az emberek a pillanat hevében mondanak ilyet, de ha belegondolnak Chanyeol is sokat szenvedett és én azt nem szeretem ha a fiam szenved. Amúgy nem tudom meddig voltak úgy "együtt", de ameddig "úgy" voltak, byun még csak érzésekre sem méltatta, ami A LEGROSSZABB DOLOG A VILÁGON KÖNYÖRGÖM. Legalább utálta volna Chanyeolt, vagy undorodott volna tőle, de így szegénykém próbálkozott, és addig meg sem mutatta ezt az énjét, ameddig Byun gyerekkel együtt volt... Fogalmam sincs, hogy most mégis miért hisztizik, amikor ő akarta olyan nagyon, hogy csak barátok legyenek. Persze biztos furcsa volt neki megszokni a kialakult helyzetet, de Isten áldja, törődjön bele, viselje el:D A biliárdos cuccnál is. Hát persze, hogy nem vele fog törődni elsősorban Chanyeol, ez teljesen evidens. Ha társaságban vannak nem várhatja el, hogy csak vele legyen. Na jó, azért ennyire nem utálom Baekhyunt, csak hát idegesítő számomra, de bízom benne hogy szerethetővé fogod formálni, különben ugrik a Jack Daniels:D
    Amúgy Chanyeol a buliban kajakra olyan volt mint az egyik haverom. Ha elmegyünk valahova mindig mondogatja hogy egész idő alatt velünk lesz, aztán ő a legelső aki eltűnik. Ez tényleg szar lehetett Baekhyunnak, ezt elismerem na.

    Luhan... esküszöm, jobban kedvelem most mint Baekhyunt:D Mert ő legalább tisztában van az érzéseivel és tudja, hogy mit akar. Igaz, hogy az a otthagyom-baekhyunt-a-szarban húzása elég szemétség volt, ott haragudtam is rá, de nem tartott sokáig mert végül is a szerelem miatt tette. Kajak azt hittem hogy Sehunnal több van közte barátságnál, de örülök, hogy nem így van. Több okból kifolyólag is, de a legerősebb ok hogy amúgy sem szeretem azt a párost, meg hát amióta én is elkövettem ezt a melegegyesület hibát, azóta jobban odafigyelek az ilyesmikre, más történeténél is. Amúgy meg ha mélyen a szívembe nézek, és hasonló helyzetben lettem volna mint Luhan, lehet hogy ugyanígy cselekedtem volna. Tudom, hogy ez borzasztó dolog, de hát én ilyen asshole vagyok hahaha. Hát nehogymár, ha én kedvelek egy palit, és ott van mellettem az, akit kedvel az ÉN kiszemeltem... én nem csak ennyit tettem volna Luhan helyében. Tehát ezt is jól oldottad meg, túl Jézus lett volna Luhan, ha ezek után még haza is kíséri Byunt, nem lett volna reális.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Chanyeol aggódik érte meg minden, elmegy az egyetemre is, erre az a nyomi még a válaszát sem várja meg? Hát itt én már akkor is megvártam volna mit akar mondani, ha utána lekaratézom vagy nem tudom. Meg azért gondolhatta volna hogy valami van, ha már az egyetemre is elment hozzá. Amúgy Chanyeolnak ott minden szava igaz volt, szóval mem tudom min kapta fel annyira vizet. Nagyon magába kellene néznie a gyereknek, mert eddig nekem egy reménytelen karakter, aki érzelmi analfabéta mindenki számára. Persze megértem, ha valaki ebben a helyzetben úgy gondolja, hogy nem akarja meghallgatni a másik válaszát, de nem ebben az esetben. Végül is, nincsenek olyan viszonyban hogy ilyesmin meg kellene sértődnie Byunnak hahaha. A barátok meg gyakran otthagyják egymást a szarban, ettől barátok XD De amúgy arra kíváncsi lennék, hogy akkor Baek hogyan jutott haza?

      De hogy valami pozitívat is mondjak róla... öö néha sajnálom, mert kajak szar helyzetekbe keveredik, viszont ha már így döntött, akkor viselje el a következményeket is. Esküszöm, utoljára ilyen ideges akkor voltam egy karakterre amikor a Luxen sorozatot olvastam. A főszereplő csaj az idegeimre ment, csak a saját feje után ment és nem törődött mások véleményével, amiből megcsinálta végül a legnagyobb balhékat (csak hogy egyet említsek:megölt egy ártatlan embert, de azért remélem hogy nálad nem fajulnak idáig a dolgok hahaha). Szóval a pozitív tulajdonság nemis a karakternek, hanem sokkal inkább neked szól, mert sikerült ÉRZÉSEKET kicsikarnod belőlem:D És ahogy Baek tanára mondta, azok a legfontosabbak. Tyű, egy kicsit úgy éreztem mintha én lennék az a tanár, úgy kiosztotta byunt hahahaa. Az a jelenet olyan király volt, meg emlékszem mondtad hogy abban a részben lesz egy olyan megnyilvánulás, ami tetszeni fog. Egyébként nem gondoltam volna pont erre a lehetőségre, viszont naaagyon örültem neki. És a gyereknek ennyiből már vennie kellene valami adót, hogy változtatnia kell a hozzáállásán, de ebből a részből úgy jött le, hogy csak még makacsabb lett. Fhu, a makacs emberek idegesítőek:D Azt hiszem itt most teljes mértékben érvényes az, hogy csak akkor jön rá az ember mit veszített, amikor többé már nem az élete szerves része.

      Az új lakótárs Minseok személyében nekem egy kicsit kusza volt, leginkább a párbeszédnél. Viszont én már elfelejtettem hogy hol volt említve Minseok, de gondolom hogy Chanyeollal lesz összeköthető, viszont most tényleg nem tudom. Hát remélem, hogy lesz értelme a beköltöztetésének, kíváncsi vagyok milyen szerepe lesz a továbbiakban.

      Sajnálom, hogy eddig nem írtam. De már itt leszek neked, úgyhogy hozd gyorsan azt a fejezetet, mert kész vagyok ezektől a gyerekektől:D

      Te meg király vagy, csak így tovább ❤

      Törlés
    2. Na hát szia :))
      Rettenetesen sajnálom, hogy csak most válaszolok, igazából döbbenetes, hogy csak most vettem rá magam, hogy visszaírjak basszus :O El se hittem a dátumot, hogy őszintén bevalljam.
      Igazán nehéz elfogulatlanul írni róluk, de próbálkozom. Nem volt olyan köcsög ez tény, de ez a mennyiség is csak miattad volt :D Igen, igen, Chanyeol szenved de hát Baek szemszögéből egyértelműen Baekhyun az áldozat, hisz csak az ő fejébe látunk bele. Hát bevallom már én sem tudom meddig húzták, de azért kicsit kegyetlen vagy. Baekhyun azért kedvelte, mint barátot, mint embert, még ha többre nem is futotta.
      Hát Baekhyun megszokta a figyelmet és arcul csapás volt neki, hogy az nem jár mindig úgy, ahogy ő azt megszokta és gondolta. Persze nem is arról volt szó, hogy csak ő legyen, csak szar volt neki egy ismeretlen társaságba, ahol még figyelemre se méltatták igazán. Ne is utáld, kérlek szépen, ígérem, hogy próbálom elterelni a jó irányba, jó hatással lesznek rá a történések szépen lassan. Remélem legalábbis.
      Amúgy is nem tudom mennyire érződik de a karakterfejlődés ebben a történetben egyértelműen rá van alapozva, még ha ez most nem is látszik annyira. :D
      És tudod milyen szar, amikor meg van beszélve, hogy együtt lesztek, aztán meg faképnél vagy hagyva két pillanat alatt tök egyedül. Na :D köszönöm szépen, végre egy kicsit Baekhyunt is megérted.

      Szerintem Luhan egy gonosz kis törpe, pedig basszus nem akartam senkit negatív szerepbe kényszeríteni, ám ettől függetlenül én szerethető karakternek tartom. És talán reálisnak is, azt hiszem ez a legfontosabb.
      Bennem azért az van, hogy az ármánykodás így is úgy is csúnya dolog legyen annak bármi az oka, szerelem, vagy barátság, inkább csak több gondot, mint hasznot szül. Pedig ha jól emlékszem még mondtam is hogy a Hunhan ebben a történetben csak a képzelet szüleménye :D Bár a három páros lesz a történetben még bennem van, de azt hiszem az egyik az csak említés szintjén van, a másodikról még csak szó sem volt a baekyeol, pedig... :D
      Luhan nem rossz gyerek alapjáraton, és megértem ha így tettél volna te is, bármennyire nem szép dolog is ez.
      Haha többet tenni már csúnya lett volna, emellett... Luhan sem ártatlan bárányka, aki csak Chanyeolt látja, hisz nem egy kalandja volt a nagy szerelme mellett... Örülök, hogy szerinted ez így rendben volt, szerintem sem lett volna az igazi, ha nem tesz keresztbe neki :D

      Törlés
    3. Hát Baekhyunak több mint sokk volt, amit átélt Chanyeol mellett, persze, hogy menekült. Lehet lehetett volna benne annyi, hogy végighallgatja, igazából elképzelni sem tudom miért úgy vannak a dolgok, ahogy, de én megértem a kis érzelmi nyomimat <3.

      Nehezen tudom eldönteni, hogy ez tényleg pozitív-e, de oda se neki xD Hidd el fog javulni... komolyan fog ><
      Húú... valamilyen szinten örülök, hogy felidegesített, igen legalább érzelmeket váltott ki belőled. Azért Baekhyun nem ilyen reménytelen és makacs karakter, kérlek ne hasonlítsd őt ennyire nehéz karakterekhez.
      Amikor a tanárról írtam te jutottál eszembe, erről már sokat beszélgettünk, hogy mi a legfontosabb, és hát ez így igaz. NA örülök, hogy örültél neki :D reméltem, hogy tetszeni fog, szóval... :D Hát hogy mi változott :D szerintem lassan összekapja magát, meg aztán kiderülnek majd még dolgok vele kapcsolatban. Na ez nem szép dolog :D Te is egy makacs ember vagy, ó de még mennyire, ezt nem tagadhatod :D Igen igen... az emberek sosem becsülik meg azt, ami természetes, csak akkor jönnek rá milyen jó is, hogy volt, amikor már nincs.

      Hát Minseok el lett rontva sajnos. De nem baj, így legalább nem egyértelmű. Az pedig, hogy kinek a részéről jelent meg, hát... Elárulhatom Chanyeol nem ismeri :D Lesz bizony lesz, sok dolgot tervezek még vele, bár szegény annyira mellék szerepbe szorul, hogy már én érzem kínosan magam.

      Én sajnálom, hogy ennyire soká válaszolok, bevallom egyáltalán nem tűnt fel, hogy milyen rég foglalkoztam már a bloggal, a válaszokkal, az egész írással ilyen téren. Annyira gyorsan futnak a napok, hogy maximum két hetet tippeltem volna, nem hónapokat, szóval rettenetesen sajnálom.
      Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál és még nem untál rá a történetre.
      Remélem nem lett annyira kusza a válaszom, annyi minden kavarog a fejemben, főleg, hogy én már teljesen máshol járok, így meglehetősen nehéz volt úgy írni, mintha nem lenne már meg több fejezet is. NA de ez az én hibám, szóval még egyszer rettenetesen sajnálok mindent <3 <3

      Törlés